Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Generell informasjon

Postadresse
KORNBØNDENES INTERESSEORGANISASJON
Høyvangvegen 40
Blæstad
2322 RIDABU

E-post kio@kio.no
Tlf 957 69 860

KiO anbefaler brudd

14. februar 201310.5.

Styret i KiO har diskutert Statens tilbud til Jordbruksforhandlingene. Vi synes at tilbudet er så dårlig at det ikke er grunnlag for å forhandle. Vi anbefaler derfor Bondelaget å bryte forhandlingene med Staten med en gang.

Gjennom hele høsten og vinteren har landbruks og matministeren sagt at det er gjennom jordbruksavtalen at utviklingen i norsk landbruk skal komme. For kornets del er et tilbud på 8 øre for matkorn og 7 øre på forkorn knapt kostnadsdekning og det vil derfor ikke bli igjen noe til inntektsvekst på korn. Nå må Staten gi oss muligheter hvis de mener noe med landbruksmeldinga som de har vært stolte av. Siden det er første forhandlingene etter denne meldinga er det viktig å markere at en videreføring av det som har vært ikke er godt nok. Det er bedre å la Staten ta ansvaret enn å forhandle. Det er et signal for framtiden om at skal vi nå målene i landbruksmeldinga må økonomien opp.


Del denne siden med andre!

Share on Facebook

© 2024 KIO